The Guide to Hand Care for Men

Ook voor de man is de juiste hand- en nagelverzorging uitermate belangrijk. Factoren als vermoeidheid, airconditioning, verwarming, energietekort, kou en wind hebben een negatieve invloed op de hand en nagelconditie. Maak daarom regelmatig gebruik van onze luxe en verzorgende mannen manicure.

STAP 1 – Nail Care
Nagelverzorging
Houd de QUICK SHAPE FILE losjes in de handen en plaats deze in een hoek van 45° onder de nagel. Vijl vervolgens in een gladde ronde beweging de nagel zacht in vorm en beweeg vanaf de zijkant richting het midden van de nagel. Liever knippen? Met de KOH NAIL CLIPPER knip je de nagels snel en eenvoudig in de juiste lengte.


STAP 2 – Cuticle Care

Nagelriemverzorging

Zorg voor zachte en soepele nagelriemen met de RECONDITIONING NAIL PEN. Strijk het kwastje over de nagels en nagelriemen zodat de vloeistof met krachtige bestanddelen gelijkmatig wordt verdeeld.

STAP 3 – Nail Care
Nagelverzorging

Creëer binnen 1 minuut verzorgde, gave nagels met een frisse, natuurlijke uitstraling en glans met de NAIL GROOMING BUFFER. In gelijkmatige bewegingen over de gehele nagel vijlen. Tevens wordt door deze masserende beweging de bloedcirculatie gestimuleerd die een sterke en gezonde nagelgroei bevordert.


STAP 4 – Hand Care
Handverzorging

De snel intrekkende HAND BALM is speciaal ontwikkeld voor de handhuid van de man. De formule, met rijstolie en krachtige bestanddelen uit het hout van de Oosterse Hinoki boom, herstelt en beschermt het vochtgehalte van de huid. Voor optimale versteviging heeft KOH een vitaminecomplex van vitamine A, C en E toegevoegd.

Breng naar behoefte dagelijks de MOISTURISING HAND BALM aan op schone, droge handen. De crème voelt zeer licht aan op de huid en heeft een intensief hydraterende en verzorgende werking.

Geef een reactie