KOH Body Treatment

Volg onze complete body treatment voor een rijke verzorging van de huid.
Ware schoonheid is complete harmonie tussen lichaam en ziel.

STAP 1 – Optimale dieptewerking

Laat de KOH BODY OIL SENSATION eerst ca. 15 minuten branden zodat de plantaardige olie vloeibaar wordt. De olie wordt warm maar nooit heet. Doof de vlam door de BODY OIL af te sluiten met het bijgeleverde deksel van keramiek. Wacht enkele seconden en breng de warme body olie op de droge huid aan.

STAP 2 – Wash

Breng vervolgens de KOH SHOWER FOAM SENSATION aan. Deze mouse verandert in een rijk verzorgend schuim zodra het in contact komt met water: een unieke sensatie! De volle en zacht schuimende SHOWER FOAM SENSATION bevordert het gevoel van welzijn en ontspanning.


STAP 3 – Scrub

Masseer daarna de KOH SCRUB SENSATION tijdens het douchen met een ronddraaiende beweging over de vochtige huid. Tijdens de masserende beweging smelt het zout op de huid waarna deze heerlijk zacht aanvoelt. Met warm water afspoelen.

STAP 4 – Finishing Touch

Na het doucheritueel wordt de KOH BODY CREAM SENSATION aangebracht. Door middel van masserende bewegingen versmelt de crème met de huid. Resultaat? Een zijdezachte en gehydrateerde huid.

Door het in combinatie gebruiken van diverse KOH BODY SENSATIONS, creëer je meerdere verzorgende geurlaagjes op de huid. Zo voelt het alsof je de hele dag verwend wordt.

Geef een reactie