Perfecte nagels elke keer met KOH Cosmetics’ Nagellakverwijderaars

Het verzorgen van je nagels is belangrijk, vooral in de zomer wanneer je die mooie nagellakkleuren wilt showen. Echter, regelmatig aanbrengen en verwijderen van nagellak kan ervoor zorgen dat je nagels broos en droog worden, waardoor ze gevoeliger worden voor breuk. Daarom is het essentieel om goede kwaliteit nagellakverwijderaars zonder aceton te gebruiken. KOH Cosmetics heeft een reeks nagellakverwijderaars gecreëerd die zacht maar effectief zijn, zodat je nagels gezond en sterk blijven.

Acetonvrije optie is de beste keuze

Aceton is een veelgebruikt ingrediënt in veel nagellakverwijderaars omdat het effectief nagellak verwijdert. Echter, aceton is ook een agressieve chemische stof die droogheid en schade aan de nagels en de huid eromheen kan veroorzaken. Regulier gebruik van acetonverwijderaars kan de natuurlijke oliën van de nagelplaat verwijderen, waardoor deze droog, broos en gevoelig voor breuk wordt. Bovendien kan aceton ook de huid rond de nagels irriteren, wat leidt tot roodheid en schilfering. Voor mensen met een gevoelige huid of zwakke nagels wordt het sterk aanbevolen om nagellakverwijderaars zonder aceton te gebruiken. Deze zachte alternatieven zijn net zo effectief in het verwijderen van nagellak en veel vriendelijker voor je nagels en huid.

KOH WIPE IT AWAY: De One-Swipe Wonder

KOH WIPE IT AWAY is een geconcentreerde formule die nagellak gemakkelijk verwijdert, dankzij de handige borstelapplicator. Het gaat ook langer mee dan gewone nagellakverwijderaars en is perfect voor op reis. Met toegevoegde vitamine E en castorolie is het ook zacht voor droge, broze nagels. Om te gebruiken, breng je een royale laag aan op elke nagel en wacht je vijf seconden voordat je de nagellak eraf veegt met een wattenschijfje.

KOH CORRECTOR PEN: Precisie Made Easy

Voor nauwkeurige correcties is de KOH CORRECTOR PEN het perfecte gereedschap. Het reinigt en ontvet de huid rond de nagel zachtjes zonder aceton te gebruiken, wat uitdroging kan veroorzaken. Met drie verschillende opzetstukken voor verschillende nagellakkleuren is het gemakkelijk te gebruiken en wordt geleverd in een luxe hoesje dat perfect is voor onderweg.

KOH PURIFYING POLISH REMOVER: De Voedende Formule

Tot slot is de KOH PURIFYING POLISH REMOVER ontworpen om niet alleen uw nagels te reinigen en te ontvetten, maar ook om ze te voeden met castor-amandelolie en vitamine E. Deze zachte formule droogt uw nagels niet uit en is ook geschikt voor kunstnagels. Druppel simpelweg wat remover op een wattenschijfje en wrijf elk nagelbed van de nagelriem tot de top schoon.

In conclusie, de zomer is een geweldige tijd om uw handen te laten zien en om ze mooi en gezond te houden, is het belangrijk om goed voor ze te zorgen. Dit omvat regelmatig hydrateren, het vermijden van harde chemicaliën en activiteiten die uw nagels kunnen beschadigen, en het gebruik van zachte en voedende producten bij het verwijderen van nagellak.

Geef een reactie