Olor Verde

Opening hotspot in België: Olor Verde

Voor de opening van de nieuwe concept store Olor Verde worden wij met een BMW shuttle naar de ingang gebracht. De rode loper ligt al uit: we worden begroet met een glas champagne, sfeervolle kaarsverlichting en de geur van verse bloemen. 17 mei was KOH bij de opening van Olor Verde in België.

Olor Verde concept

Die geur van verse bloemen is verbonden aan de naam Olor Verde, die al sinds 1998 bekend staat om haar stijlvolle bloemstukken. De Olor Verde concept store brengt het idee van ‘bloemenwinkel’ naar een hoger niveau. Naast betoverende bloemen vind je hier de originele meubels van Scapa home en Henry Dean voor een echt statement piece in huis.

Geuren & kleuren

Voor liefhebbers van exclusieve geuren is Olor Verde de perfecte hotspot in België. Naast meubels en bloemen heeft Olor Verde namelijk gespecialiseerd in luxe parfum, koffie, wijn en kunstfoto’s. De store bevat een eigen parfumbar, een uniek concept in België. Merken als Julliette has a Gun en Amouage tref je niet snel bij een reguliere parfumerie en zijn daarom een ware beleving om te bewonderen en te ervaren.

Bij dit unieke concept mag KOH natuurlijk niet ontbreken. Naast de luxe parfums staat de hand- en nagelverzorging van KOH. Hier vind je jouw KOH favorieten zoals de Calcium Nail Whitener, de Essential Hand Nourisher of de Crystal Nail Files. Daarnaast presenteert Olor Verde maar liefst 42 KOH Colours, voor elke gelegenheid en outfit een kleur!

Binnenkort kun je hier ook terecht voor KOH workshops en manicures.

Hou jij van design, luxe en parfum? Breng dan binnenkort een bezoek aan Olor Verde voor een unieke beleving. Proef de heerlijke koffie en wijn, word verliefd op een designer meubelstuk en ga naar huis met een romantische bos bloemen voor je geliefde, of verwen jezelf!

Olor Verde Concept
Haachtsebaan 48A
3140 Keerbergen
België

Maandag 13:30 – 18:00
Dinsdag t/m vrijdag 9:30 – 12:30 & 13:30 – 18:30
Zaterdag 09:30 – 18:30
Zondag 09:30 – 13:00

Geef een reactie