In de spotlights: KOH Shower Foam Sensation

Het is dé ultieme bron van energie, een heerlijk momentje voor jezelf en het helpt ook nog eens tegen de dagelijkse dosis stress: douchen. Ieder z’n manier, maar ben je benieuwd hoe je nou het meest uit zo’n douche-momentje haalt? Scroll dan even verder. Want we geven je, behalve de KOH-favoriet Shower Foam Sensation, nog meer fijne tips.

Self-care en me-time

Wist je dat de badkamer dé perfecte plek is voor een me-time momentje? We maken daar, misschien onbewust, vaker gebruik van dan we denken. Neem bijvoorbeeld een frisse douche in de ochtend, na een workout of juist wél met veel liefde om een lange werkdag af te sluiten. Alleen doen we dat wel op z’n best? Neem je deze tips voortaan mee, dan weet je zeker dat je voortaan helemaal zen de badkamer weer uitkomt:

  1. Deur in het slot: hang desnoods een briefje op de deur. Hoe minder ruis, hoe beter.
  2. Zorg voor de perfecte watertemperatuur: en dan hebben we het over zo’n 37 graden. Koud afdouchen mag, alleen houd er rekening mee dat dit in periodes van stress juist intens kan zijn.
  3. Kies een shower gel waar je blij van wordt: wij tippen je bij deze de KOH Shower Foam Sensation. We vertellen je zo waarom.
  4. Zet een fijne playlist op. Wat, hoe, wie, dat is voor iedereen verschillend. Kies iets waar je lekker rustig van wordt en zet ‘m niet té hard.

KOH Shower Foam Sensation

Wat begint als gel, eindigt in een heerlijk zachte schuim. De Shower Foam Sensation heeft maar één doel, en dat is jou laten ontspannen. Het is een combinatie van Soja- en rijst olie, vitaminen, mineralen en Japanse kersenbloesem. Deze ingrediënten samen verzorgen, beschermen en vertragen het verouderen van de huid. Breng je ‘m aan, dan zul je merken dat je al snel een heerlijk zacht, soepel resultaat ervaart. Ook fijn: het voorkomt dat de huid droog wordt. Ideaal na een lange dag op het strand.

How to Shower Foam Sensation

Is de badkamer all set, dan kan niets jouw douche-momentje meer in de weg staan. Kies je voor de KOH Shower Foam Sensation, dan breng je die aan op de vochtige huid. De gel verandert binnen no time in een verzorgende schuim wanneer het in aanraking komt met water. Masseer ‘m vervolgens zachtjes op de huid. Klaar? Dan kun je gaan genieten van de rest van je avond. Lichaam en geest in harmonie, een tedere exotische geur op de huid.

Geef een reactie