Exclusieve kerstcadeaus voor handen en nagels van KOH cosmetics

Kerst ziet er dit jaar vanwege corona misschien wel anders uit dan andere jaren. Toch blijven de feestdagen de tijd van melancholische kerstliederen, een prachtig gedecoreerd huis, lekker eten en gevoelens van waardering voor al je geliefden. Bij een traditionele kerstviering horen natuurlijk ook prachtige attenties. Met deze exclusieve kerstcadeaus worden de feestdagen ook dit jaar net zo magisch als altijd.

Exclusieve kerstcadeaus onder de boom

Deze kerst is er één om (letterlijk) even stil te staan en tijd voor jezelf te nemen. Dat kunnen veel mensen wel gebruiken in dit roerige jaar. Sommigen zien kerst als het uitgelezen moment om te brainstormen over nieuwe doelen in het leven. Anderen voor de ultieme ontspanning en om even niets te hoeven. En daar zit wat in, want in woelige tijden zijn rust en selfcare dé manieren om drukte en stress te trotseren. Verwen jezelf daarom met de mooiste producten van KOH of leg deze exclusieve kerstcadeaus onder de boom voor iemand die wel wat extra aandacht kan gebruiken.

Exclusieve kerstcadeaus voor op de nagels

Mooie nagels zijn het toonbeeld van elegantie en charme. Het ideale cadeau voor iemand die ervan houdt om verzorgd voor de dag te komen. KOH Colours (€19,31) zijn hoogwaardige nagellakken met een intense kleur. Door toevoeging van Topaas, een edelsteen dat beschermt tegen beschadigingen, krijgt de kleur extra glans en sprankeling. Het geeft de nagels dat wow-effect van elegantie. Van intens roze tot gebrand rood, aardetinten en goud. Welk thema het kerstdiner ook heeft, elke vrouw zit er met KOH Coulours verzorgd bij. Goed om te weten: de nagellak komt in een etui, zodat de lak goed bewaard kan blijven.

KOH Colours als kerstcadeau voor een magische kerst

Exclusief kerstcadeau voor nagelverzorging

Het Essential Nail Serum (€26,68) is ideaal voor een at home manicure van salonkwaliteit. Dit complexe serum helpt nagels die zwaar beschadigd zijn, bijvoorbeeld door het gebruik van kunstnagels, te herstellen. De etherische oliën worden diep in het nagelbed opgenomen, waar het de groei van gezonde nagels stimuleert. De olie hydrateert en verzorgt en zorgt dat de nagels weer elastisch, sterk en glanzend worden. Lange, sterke nagels zijn gegarandeerd. Om de olie haar werk nog beter te laten doen, is het ’t beste het serum vóór het slapengaan aan te brengen.

KOH nagelolie als jouw kerstcadeau

Exclusief kerstcadeau voor lichaamsreiniging

Het reinigen van het lichaam is een eeuwenoude traditie die helpt om mensen zich beter te laten voelen over zichzelf. Het heeft niet alleen een praktische functie om het lichaam te ontdoen van vuil en bacteriën, maar is ook mentaal een belangrijk ritueel. Het reinigen staat voor het achterlaten van negatieve gedachten en emoties en om met nieuwe energie de dag tegemoet te treden. KOH ontwikkelde, geïnspireerd door de rijkdom van Japanse rituelen een Shower Foam die verrijkt is met soja, olie, vitaminen en mineralen. Deze Shower Foam Sensation (€20,65) verzorgt en beschermt de huid en helpt bij het vertragen van huidveroudering. De verzorgende bestanddelen uit de Japanse Kersenbloesem helpen de huid tegen uitdroging. De geur draagt bij aan het gevoel van ontspanning. Een exclusief kerstcadeau dat werkelijk iedereen blij zal maken.

KOH Shower foam als kerstcadeau

Geef een reactie