AT HOME MANICURE

De tijd nemen voor het verzorgen van je handen en nagels geeft een ultiem gevoel van en welzijn. Door je lichaam met liefde te verzorgen komt de geest tot rust. Verwen jezelf daarom regelmatig met een heerlijke at-home-manicure.

Hand care in stappen
Hand- Nagel verzorging

Stap 1
Reinig je nagels met de Purifying Polish Remover. Deze acetonvrije nagellakremover reinigt en ontvet de nagels op een milde wijze en verbetert tegelijkertijd de veerkracht van de nagels.
Geef je handen een heerlijke peeling met de New Hands Dermabrasion. Deze renegerende behandeling vermindert onregelmatigheden en rimpels. De dode huidcellen in de bovenste huidlaag worden verwijderd en hierdoor kunnen de nieuwe huidcellen de actieve stoffen direct opnemen.

Nail care
Nagelverzoring

Stap 2
Vijl je nagels geleidelijk en zacht in vorm met de Crystal Nail File. Plaats de vijl in een hoek van 45 graden van de nagel en vijl je nagel in vorm. Vijl altijd van buiten naar binnen naar de vingertoppen toe en maak dus nooit zagende bewegingen.
Behandel de nagels een keer per maand met de Natural Glossy Buffer Set. Hiermee creëert u een prachtige duurzame glans zonder het gebruik van nagellak. Dit biedt een optimale bescherming ter voorkoming van splijten en scheuren.

Cuticle Care
Nagelriemverzoring

Stap 3

Breng de Purifying Cuticle Respone aan. Deze zijdezachte gel weekt de nagelriemen los en verwijdert op een snelle en zachte wijze overtollige dode huidcellen. De frisse, zijdezachte gel maakt het aanbrengen tot een ontspannen gevoel. Duw vervolgens de nagelriemen zachtjes terug met de Gentle Cuticle Stick of met de Nail Pusher and Cleaning Stick.
Page Break

Nail care
Nagelverzoring

Stap 4

Gaat u voor een natuurlijke look? Breng dan de Calcium Nail Whitener aan. Deze voedende lak intensiveert de natuurlijke kleur van de nagel. Het toegevoegde calcium zorgt voor versteviging en flexibiliteit.

Nail Decoration
Nageldecoratie & afwerking

Indien u uw nagels wat kleur wilt geven brengt u één van de KOH Colours aan. Deze zijn verrijkt met Topaas. De lakken hebben een briljante glans en blijven lang op de nagels zitten.
Met de Super Shine Top Coat of -Bamboo zorgt u voor een prachtige glossy glans. De Top Coat legt een beschermlaag over de lak, waardoor de aangebrachte kleurlak niet krast, breekt of bladdert.

Finishing touch!

Stap 5

Breng één van de KOH handcrèmes aan om uw handen te beschermen tegen invloeden van buitenaf. De Essential Hand Nourisher is bijvoorbeeld een romige, luchtige crème die vroegtijdige huidveroudering voorkomt. Indien u al een rijpere huid heeft kunt u de Unique Lifting Formula gebruiken. Hiermee laat u uw handen en armen, binnen enkele weken, een verstevigende metamorfose ondergaan.

Breng tot slot elke avond de Nourishing Cuticle Brush aan. Dit is de ultieme dagelijkse verzorging voor de nagelriemen. De zeer rijke emulsie bevat essentiële oliën die de nagelriemen verzachten en uitdroging voorkomen.
Now you are ready to KOH!

Geef een antwoord