Top 6 kleine kerstcadeaus: Origineel én heerlijk om te krijgen

Het shoppen van cadeautjes kan stressvol zijn. Dat weten wij ook. Jaar in, jaar uit, willen we het zo goed mogelijk doen. Maar hoe dan? Wij tippen je 6 van onze favorieten. Ieder origineel op een eigen manier. Ieder heerlijk om te krijgen.

1. Mini Manicure Set: alle musthaves in een elegant tasje

Met dit setje in huis, ben je verzekerd van altijd mooie, verzorgde nagels. Zo zorgt de Nourishing Cuticle Brush voor gehydrateerde en soepele nagelriemen. Daarnaast kun je met de Nail Pusher & Cleaning Stick je nagelriemen zachtjes terugduwen, terwijl je met KOH Bestseller Crystal Nail File weer een perfecte vorm vijlt. Omdat de rest van je hand ook iets wil, hebben we er ook een mini Essential Hand Nourisher aan toegevoegd.

2. Nail Business Set: tot uw wens, mannen

Drie tools in een chique leren etui, speciaal afgestemd op de wens van de man. De Nail Business Set bestaat uit de Nail Cleaning Stick, Reconditioning Nail Pen en Ballpoint. Met het rond gebogen uiteinde van de Cleaning Stick duw je de nagelriem voorzichtig terug, terwijl de Reconditioning Nail Pen vervolgens de nagelriemen verzorgt en soepel houdt. Schone, nette nagels, gegarandeerd.

3. Care Set in Clutch: een goed gevulde finishing touch

Dinertje? Kerstborrel? New Years Eve? Deze feestelijke, satijnen clutch is het puntje op de i bij iedere party look. Om ‘m extra feestelijk te maken, hebben we de clutch gevuld met twee heerlijke producten voor je nagels: de Nourishing Cuticle Brush en Calcium Nail Whitener. De emulsie in de brush geeft je nagelriemen een dosis liefde. En de whitener zorgt voor een perfect verzorgde basis.

4. Essential Care Set Black: dé drie KOH-favorieten in één

Of je nu veel thuis, of juist veel onderweg bent, de Essential Care Set is altijd fijn om bij de hand te hebben. Deze is verrijkt met de drie all time favourites van KOH, waaronder de Glass File. Verder vind je ook een Nail Pusher and Cleaning Stick en Nourishing Cuticle Brush mini in het tasje. Ready to go?

5. KOH Colour Red: voor de allermooiste, rode nagels

Die nagels moeten rood, dat is zeker. Alleen rest dan de grote vraag: wat is dan de allermooiste kleur rood? Er is zóveel keuze. De KOH Red! (123) is in ieder geval prachtig van kleur, dekkend en ook nog eens verzorgend. Lak je ‘m ook nog af met de Top Coat Bamboo, dan weet je zeker dat je dagenlang plezier hebt.

6. Unique Lifting Formula: alleen het allerbeste voor je handen

Masseer je deze crème, gevuld met rijke en luxe ingrediënten, op je handen en armen, dan vermindert dat rimpels, verhoogt dat elasticiteit en heeft dat ook nog eens een verstevigende werking. De Unique Lifting Formule is niet zomaar een handcrème, maar eentje van de bovenste plank. Binnen enkele weken ondervind je een heuse metamorfose.

Geef een reactie