Nageltrends voor een frisse lentelook

De temperatuur buiten begint op te warmen, de bloemen beginnen te bloeien en er hangt een gevoel van vernieuwing in de lucht. Deze lentekriebels vragen er natuurlijk ook om een nieuwe look… waarom begin je niet bij je nagels?

Nail Art is een leuke, soms gewaagde en creatieve manier om je persoonlijkheid en stemming uit te drukken. Of je nu houdt van felle en uitgesproken ontwerpen, of iets meer ingetogen, er is voor iedereen een stijl. En de komst van de lente is dé uitgelezen kans om iets nieuws te proberen. Hier zijn enkele inspiratie-ideeën voor nagelkunst voor het seizoen:

Floral patterns

Bloemen zijn natuurlijk een geweldige manier om het gevoel van de lente in je look op te nemen. Of je nu houdt van madeliefjes, rozen of iets meer abstracts, de opties zijn eindeloos als het gaat om Floral Nail Art.

Foto’s: Pinterest

Pastelkleuren

Pastelkleuren = lente. Van bleekroze tot poederblauw, er zijn veel tinten om uit te kiezen. Je kan zelfs verschillende pasteltinten met elkaar combineren voor een leuke en unieke look.

Foto’s: Pinterest

French manicure

Een andere klassieke en tijdloze optie voor je nagels deze lente is de French manicure. Deze clean en eenvoudige look is al tientallen jaren een blijvende favoriet; een klassieke French manicure of een variant met een twist, dit is een stijl die nooit uit de mode zal raken.

De KOH FRENCH IN TWO STEPS HYPNOTIC MOOD set creëert de perfecte French manicure met een twist – een unieke look die verandert afhankelijk van de hoek. Het is een mix van verschillende tinten – roze, violet en champagne. FRENCH IN TWO STEPS BASIC MOOD combineert de perfecte nude en de perfecte parelwitte kleur voor een moeiteloos klassieke look. Als je in de mood bent voor een dromerig, zachtroze nagelbed, dan is FRENCH IN TWO STEPS PINK MOOD de optie voor jou.

Dus of je nu iets nieuws wilt proberen of vast wilt houden aan een klassieke look, er is volop inspiratie voor je nagels deze lente. Maak je klaar om het seizoen in stijl te verwelkomen!

Geef een reactie