KOH This is My Dark Red Limited edition!

Straight from the catwalk to your beauty case :
KOH This is My Dark Red Limited edition!

Ook dit seizoen is diep paarsrood burgundy weer een trendy en tegelijkertijd klassieke kleur. Speciaal voor de herfst en winter ’19 brengt KOH de This Is My Dark Red tijdelijk terug in een luxe verpakking. Je kent deze kleur misschien nog van de KOH This Is It collectie: De KOH This Is My Dark Red is een mysterieuze donkerrode kleur, die flirt met de gedachten van zwarte kleuren.

Deze sensationele kleur is gespot in de fashion week bij designers als Robert Cavalli en Jill Sander. De KOH This Is My Dark Red past bij elke outfit; van je feestelijke kerstoutfit tot aan de casual office look.

Net als de rest van de KOH Colours is de This Is My Dark Red verrijkt met de edelsteen Toppaas. Dit zorgt voor een glasheldere glans en een unieke hardheid. De lak strijkt gemakkelijk over de nagel voor de ultieme kleurintensiteit.

KOH This is My Dark Red wordt geleverd in een exclusieve Orchid Flacon in een luxe foedraal. De kleur is dan ook het ultieme kerstcadeautje om jezelf of een geliefde te verwennen. De KOH This Is My Dark Red is tijdelijk verkrijgbaar vanaf 1 oktober t/m 31 december.

Geef een antwoord