3 tips voor het perfecte Vaderdag cadeau

Vaderdag is hét moment om je vader te verwennen. Onze tip: geef ‘m fijne handverzorgingsproducten cadeau, want ook vaders vinden het belangrijk om hiermee goed voor de dag te komen. Dit zijn onze aanraders voor mooie, verzorgde handen.

Tip 1: Goed spul

Vermoeidheid, wind en airconditioning kunnen de handen uitdrogen. Heeft jouw vader last van droge, ruwe handen? Trakteer hem dan op de Moisturising Hand Balm, zodat kloven en ruwe plekken geen schijn van kans meer maken. Deze handcrème is speciaal ontwikkeld voor de mannelijke handhuid en is verrijkt met rijstolie. Door het toegevoegde vitaminecomplex van vitamine A, C en E wordt de handhuid extra verstevigd. De werkzame stof Glycerine stimuleert het natuurlijke vermogen van de huid om vocht vast te houden. De Hinoki olie – afkomstig van de Hinoki boom – werkt kalmerend, helend en herstellend. De crème moet worden aangebracht op schone, droge handen. Het trekt snel in de huid, dus ideaal voor vaders met haast.

Tip 2: Wonderpen

Wondjes, velletjes en harde stukjes langs de nagel: ook daddy dearest is daar niet blij mee. Als de nagelriemen beschadigd zijn, verliezen ze vocht en kunnen er pijnlijke, uitgedroogde nagelriemen ontstaan. Voorkomen is beter dan genezen, weet vast ook jouw vader. En dit doe je met de Koh Reconditioning Nail Pen. Dit serum – met onder andere natuurlijke oliën van amandel en avocado, keratine en shea butter – voorkomt uitdroging van de huid en heeft een verzachtende werking op de nagelriemen. Extra bonus: door de toegevoegde keratine worden de nagels sterk en flexibel. De stoffen Aloë Vera en Bisabolol zijn ook zeer welkom, want zij activeren het helingsproces van eventuele kloofjes en pijnlijke wondjes. De Hinoki olie werkt ontstekingsremmend en bevordert huidherstel. Het aanbrengen gaat makkelijk en snel dankzij het kwastje aan de pen, waarmee het serum gelijkmatig over de nagels en nagelriemen verdeeld kan worden. Handig om dit ’s avonds voor het slapen te doen, zodat het serum de hele nacht kan inwerken.

Tip 3: Finishing touch

Mooie, verzorgde nagels met een natuurlijke glans zijn ook voor mannen een pré. Met de Nail Grooming Buffer verzorgt jouw vader in twee simpele stappen zijn nagels. Eerst worden met de buffer haakjes en oneffenheden effectief verwijderd door stevige bewegingen in een richting te maken, ook worden de nagels hiermee korter gemaakt. De vijl voorkomt hiermee vervelende splijten en scheuren. Daarna is de buffer met gelijkmatige bewegingen op het nageloppervlak te gebruiken om zo de nagels te polijsten en voor een gezonde glans te zorgen. Dankzij het robuuste en ergonomische ontwerp ligt de buffer stevig in de hand en is-ie erg gemakkelijk en snel in gebruik. Een complete verzorging binnen 1 minuut, specifiek afgestemd op de mannennagel.

Geef een reactie