Zelf ijzersterke nagels creëren met KOH Cosmetics

Zwijmel jij ook weg bij de mooiste nagels die je voorbij ziet komen op Instagram? Voelt het alsof deze nail goals onhaalbaar zijn voor jou? We’ve got some news for you! Met de juiste nagelverharder tover jij jouw nagels om tot mooie, lange en sterke nagels. Wij leggen je meer uit over de verschillende nagelverharders.

Wanneer heb ik een nagelverharder nodig?

Voordat je fanatiek aan de slag gaat met een nagelverharder moet je eerst je nagels goed onderzoeken. Hoe zien je nagels eruit? Hoe voelen je nagels aan? Deze vragen vormen de basis van je onderzoek. Je bent nu in staat om de juiste producten te kiezen voor het versterken van je nagels. Hierdoor een aantal oorzaken van broze en slappe nagels;

  • Kijk nog eens streng naar je vijltechniek. Maak een zagende beweging tijdens het vijlen? Of maak je zelfs nog gebruik van een nagelknipper? Stop! Beide ‘’technieken’’ zorgen ervoor dat je de nagels beschadigd. De nagelplaten springen open waardoor water, vuil en lucht vrij spel krijgen. De nagels breken hierdoor eenvoudig. Dat is natuurlijk wat je júist niet wil?
  • Zeep, schoonmaakmiddel en water drogen de nagels snel uit. De vochtbalans veranderd de combinatie van deze middelen. De voedingsstoffen worden ook nog eens uit de nagel getrokken. Hoe herken je droge nagels? Vaak zie je witte strepen over je nagelplaat lopen of kan je eenvoudig stukjes van de nagelplaat afbreken. De nagels voelen dun aan. Gebruik dan eerst een voedende nagelolie voordat je aan de slag gaat met een nagelverharder. Deze olie voedt, herstelt en geeft je nagels weer een natuurlijke shine. Binnen een paar dagen merk je al een duidelijk resultaat!
  • Het verwijderen van kunstnagels (ook wel bekend als quarantaine nagels) maken de nagels dun, kwetsbaar en dus ook erg breekbaar. Wederom geld hier de regel ‘’eerst de nagel voeden en herstellen, voordat je aan de slag gaat met een nagelverharder’’. Vergeet ook je nagelriemen niet te verzorgen! De nagelriemen spelen namelijk een essentiële rol bij het stimuleren van de nagelgroei.

Heb je jouw vijltechniek en verzorging helemaal op orde? Dan kan een nagelverharder jou nog verder helpen in het creëren van lange, mooie en gezonde nagels.

Welke soorten nagelverharders heeft KOH?

Nail Hardener Bamboo
Door het aanbrengen van deze nagelverharder stimuleer je de keratine aanmaak van je nagels. Je nagels gaan hierdoor sneller groeien. Hoe worden je nagels sterk? De bamboe in deze verharder maakt je nagels sterk. De bamboe plant is namelijk één van de sterkste planten ter wereld. Ook is de plant flexibel. Je nagels worden sterk en flexibel, waardoor ze nooit meer zo snel kunnen breken. Jouw droom is binnen handbereik.

Nail Hardener Cure
De KOH Cure is ook één van onze fijne nagelverharders. De heilzame ingrediënten versterken jouw nagels voor een beeldschoon eindresultaat. De verharder wordt geleverd in een luxe foedraal. Deze kan je gebruiken om je lippenstift, ringen of oorbellen in te bewaren.

Meer tips en advies

Heb jij vragen over onze nagelverharder? Of wil jij een persoonlijk hand- en nageladvies ontvangen? Stuur ons dan vooral een bericht via Instagram of Facebook. Uiteraard kan je ook altijd een comment achterlaten onder dit artikel.

Geef een reactie