Zachte trendkleuren voor een powerlook

Van je kwetsbaarheid je kracht maken. Na goeroe Brené Brown en talloze influencers, is het omarmen van je soft side ook tot de catwalk doorgedrongen. Dit zijn de zachte trendkleuren voor een powerful fashion statement.

Kies je kleur

Het Pantone Color Institute keek naar de catwalktrends van het lente- zomerseizoen van 2020 en selecteerde op basis daarvan de nieuwste trendkleuren.

Blossom: Een zachte, poederroze kleur voor een romantisch, fris en vrolijk effect. In je outfit kun je deze kleur combineren met andere roze tinten of je gaat voor colour blocking met rood. Op je nagels kies je voor KOH Dazzling Pink (112).

Faded Denim: Deze babyblauwe kleur komt veel voor in de collecties van de grote modehuizen. Het staat voor kalmte, comfort en zelfvertrouwen. Mix het met zwarte accessoires voor een krachtig statement. Voor de vrolijke noot combineer je de look met oranje. De KOH Steel (206) sluit het meest aan.

Pistachio Green: Er wordt voorspeld dat het tijdperk van millennial-roze voorbij is. En dat deze lichte, frisse groene sorbetkleur de dienst gaat uitmaken. Niet alleen komt hij prachtig uit in combinatie met wit, maar je kunt hem ook stylen met oranje of rood voor een verfijnde uitstraling. KOH Glamorous Green (126) maakt je look af.

Voor meer tinten die passen bij de nieuwste lente- en zomercollecties, kijk je bij de KOH Colour Selectie in de webshop.

Perfecte manicure

Om je manicure langdurig mooi te houden, is het belangrijk aandacht te besteden aan de basis.Regelmatig vijlen voorkomt haakjes, scheurtjes en gebroken nagels. Met de Crystal Mail File Medium vijl je je nagels in model. Door de structuur van de vijl voorkom je de zagende beweging die je nagels beschadigen. De Long Lasting Base Coat zorgt voor een zachte laag over je nagelplaten, waarmee je verkleuring door pigmenten in nagellak voorkomt. Om lang van je gelakte nagels te genieten, maak je je manicure af met de Top Coat Bamboo, dat ook zorgt voor extra glans.

Geef een reactie