Vier tips voor heerlijk verzorgde nagelriemen

September is dé perfecte maand om je nagelriemen te verwennen. Het eind van de zomer nadert, het najaar is in zicht. Langzaam maar zeker gaat de verwarming weer aan en nemen we afscheid van het strand. Dat zal wennen worden, ook voor je nagels. Scroll je wat verder naar beneden, dan tippen we je vier producten waarmee je je nagels uitermate goed voorbereid.

1. Purifying Cuticle Response

Deze zijdezachte gel in een luxe flacon heeft maar één taak: de nagelriemen soepel en zacht houden. Doordat ze langzaam worden losgeweekt van de nagelplaat, kun je dode huidcellen vervolgens gemakkelijker verwijderen. Dat wil je, want zo maken onuitgenodigde bacteriën geen kans en voorkom je ontstekingen en pijnlijke scheurtjes. Zorg je dat de flacon regelmatig in de buurt staat, dan vergeet je het vast niet vaak genoeg te herhalen. Ook fijn: de Purifying Cuticle Response heeft maar twee minuten nodig om het werk te doen.

2. Gente Cuticle Stick

Hebben je nagelriemen twee minuten genoten van een vitaminekuurtje, dan kun je vervolgens naar stap twee: de Gentle Cuticle Stick. Daarmee duw je je nagelriemen zachtjes naar achter. De zachte soft-top voorkomt beschadigingen en bacteriën. Herhaal je dit regelmatig, dan lijken je nagels niet alleen langer, ze groeien ook een stuk sneller. Mooie, verzorgde nagels, begint echt bij een goede verzorging van je nagelriemen. Proberen waard, toch?

 3. All Over The Top

Beter laat dan nooit: zijn er toch wat ontstekingen? Dan weet All Over The Top raad. Extracten van akoya pearls en sheabutter zijn verzorgend en herstellend. Ze geven de natuurlijke huid een boost, waardoor irritaties al snel tot het verleden behoren. Je brengt met het zilveren spateltje een laag crème aan op de vingertoppen, laat het enkele minuten intrekken, en haalt het vervolgens weg met een watje. Daarnaast, eerlijk is eerlijk, is dit luxe potje een fijne toevoeging in de badkamer. All eyes on All Over The Top. Letterlijk een cadeautje voor de vingertop.

 4. Nourishing Cuticle Brush

Een gouden tip voor op je nachtkastje: de Nourishing Cuticle Brush. Een droompen voor je nagels. Verzachtend voor je nagelriemen, voorkomt uitdroging, ontstekingswerend, genezend en optimaal herstellend. Alles in één. De rijke emulsie van ingrediënten en essentiële oliën beloven je plechtig: waar dan ook, wanneer dan ook, prachtige nagels en soepele nagelriemen. Tip: Stop ‘m in je handtas, dan gebruik zoveel mogelijk.

 

Geef een reactie