Dít is jouw kleur volgens de geboortestenen

Als vrouw kun je nooit genoeg nagellak hebben, want voor elke outfit of gelegenheid is er wel een passende kleur. Sta deze maand in je kracht door je nagels in de kleur van jouw geboortesteen te lakken.

Geboortestenen zijn prachtige sieraden om cadeau te geven aan je moeder of beste vriendin. Elke steen heeft zijn eigen kracht, zoals zelfvertrouwen, rust of juist passie.

Januari

De maand januari wordt gekenmerkt door een dieprode edelsteen; granaat. De granaat wordt gebruikt ter bescherming van nare dromen en ter ondersteuning in moeilijke tijden. Daarnaast krijgt jouw confidence én energie een extra boost. De steen staat voor moed, macht, gezag, geloof en genade.

Heb jij een zenuwslopende vergadering of een spannende presentatie? De KOH Burnished Red is dé kleur voor elke moedige vrouw!

Februari

De magische paarse kleur van de Amethist staat voor rust en vrede. De draagster van deze prachtige edelsteen ervaart innerlijke rust en creëert harmonie. Zij kan helpen om anderen te laten ontspannen en geeft een energie boost als er sprake is van onrust.
Laat jouw moeder, vriendin of collega een balans tussen body & soul ervaren met de KOH Sophisticated purple.

Maart

De elegante kleur van de aquamarijn vormt de nagellak inspiratie in de maand maart. De edelsteen staat voor hoop, liefde, creativiteit en zelfexpressie. Optimaliseer jouw creativiteit en zelfexpressie met de prachtige sprankeling van de KOH Far Out.

April

“Diamonds are a girls best friend!” speciaal voor de ladies uit de maand april. Uiteraard is deze oogverblindende edelsteen geschikt voor alle dames die nagellak inspiratie nodig hebben. De KOH Crystal transformeert jouw nagels tot prachtige diamanten.

Mei

Ga jij een zware dag tegemoet waarbij geduld een must is? You’ve got this. De smaragd was de favoriete edelsteen van de machtige Cleopatra. Het geeft de draagster wijsheid, geduld en hoop. Laat de gevoelens van geduld en hoop stralen met de KOH Jewel.

Juni

Laat jouw passie stralen met de parel! Deze prachtige parel heeft een kalmerend effect op angst en nervositeit. Voel jouw innerlijke rust met de KOH Natural Shade. De parel komt in verschillende kleuren zodat jij voor de maand juni, elke week nieuwe nagellak inspiratie krijgt.

Juli

Who run the world? Girls! Verban alle kwade geesten uit het leven met de Robijn. De dieprode edelsteen geeft jou de kracht die nodig is om alle negatieve invloeden uit jouw leven te verbannen! Voel je een echte powervrouw met de krachtige rode kleur van de KOH Red. 

Augustus

Sprankelende avonden met de KOH Rain Forest. De unieke KOH Colour komt overeen met de prachtige edelsteen Peridoot. Deze edelsteen brengt geluk in de liefde, versterkt het zelfvertrouwen én bestrijdt nachtmerries. Oogverblindende nagellak inspiratie om jouw droomman mee te veroveren!

September

Puur, wijs en geloof zijn de eigenschappen van de fonkelende blauwe Saffier! Toon jouw wijsheid met de KOH steel.

Oktober

De maand oktober is net zo kleurrijk als de edelsteen opaal. Afhankelijk van de point of view heeft de edelsteen een unieke kleur. Draag een kleurrijke glans op jouw nagels met de KOH Bronzation.

November

Topaas is de steen van de wijsheid die je begeleidt in het behalen van jouw doelen. De oranjekleurige edelsteen bevordert empathie, eerlijkheid en vreugde. Deze prachtige edelsteen is dan ook verwerkt in alle KOH Colours voor een ultieme glans. Ga voor wat extra glamour met de KOH Mixed Up.

December

Vergroot het geluk van jou en jouw omgeving met de edelsteen Turkoois! Laat dit geluk van jouw nagels stralen met de matchende KOH Moss.

 

Geef een antwoord