Sit back & relax… na een zware werkdag

Sluit je gordijnen, zet je telefoon op stil, kies je favoriete playlist uit en laat die drukke werkdag van je afglijden. In de badkamer bijvoorbeeld, waar het ultiem relaxen is. Het enige wat je nodig hebt, zijn de juiste producten. Met behulp van de onderstaande tips kan jij relaxen na een zware werkdag!

Dompel jezelf onder

De beste start van een rustige me time-avond is een warm, ontspannen bad. Zet de thermostaat op 38 ºC en laat het bad vollopen. De kers op de taart is BATH POWDER SENSATION, een bijzonder badpoeder dat het badwater in een romig melkbad doet veranderen. Heerlijk voor je huid, maar misschien nog wel belangrijker: de tedere geur brengt je in opperste staat van ontspanning en creëert een optimale harmonie tussen lichaam en geest. Geen bad? Trakteer je huid op het rijke schuim van SHOWER FOAM SENSATION. De ontspannende geur laten je al je zorgen vergeten, terwijl soja- en rijstolie je huid verzorgen en beschermen.

Happy face

In bad heb je rustig de tijd je gezicht een extraatje te geven. Wie een druk bestaan leidt, heeft vaak een drogere huid. Ook liggen huidirritaties en roodheid op de loer wanneer je last hebt van stress. Breng je huid tot rust en kalmeer ‘m met een herstellend, kalmerend masker, bijvoorbeeld met honing of havermout. Breng het masker aan en laat het zo lang zitten als je in bad zit. Spoel af met lauwwarm water, verzorg je huid met een hydraterende toner en sluit af met een hydraterende gezichtsolie of een fijne nachtcrème.

Relaxation met warme olie

Warmte staat bijna gelijk aan ontspanning. Niet voor niets ontwikkelden we BODY OIL SENSATION, een bodyolie die onder invloed van warmte smelt en heerlijk warm wordt. De werkwijze is simpel: steek de vlam aan, laat een kwartier branden en doof het vuur vervolgens met het bijgeleverde deksel. Wacht tien seconden voor je de warme olie op de huid ‘giet’. Nu kan het genieten beginnen: masseer de olie met lange strijkingen in de huid en ervaar hierbij het bijzondere ritueel waarbij je volledig één bent met je lichaam.

Verzorgde nagelriemen

Nu is het de beurt aan je handen en voeten. Start je ontspannende mani & pedi met het verzorgen van je nagelriemen. Niet alleen het terugduwen van je nagelriemen zorgt voor mooie nagels, ook de verzorging ervan is een must. NOURISHING CUTICLE BRUSH is een nagelriemverzorging in penvorm en bevat onder meer sheabutter, jojobaolie en tea tree-olie. Met het kwastje verdeel je de emulsie gemakkelijk over je nagelriemen. Hello happy cuticles!

Peeling voor je handen

Werk je veel met je handen? Dan is het geen overbodige luxe je handen af en toe een grondige peeling te geven. Je huid wordt dagelijks blootgesteld aan schadelijke factoren, zoals zonlicht, luchtvervuiling, maar ook aan water en chemicaliën (afwasmiddel, zeep). PURIFYING HAND PEELING is een milde scrub op basis van exfoliërende bolletjes die de huid zuiveren en de doorbloeding stimuleren. De verfrissende geur maakt het scrubben van je handen een relaxed wellnessmoment. En good to know: de peeling doet zijn werk net zo goed op je voeten.

Zijdezachte handen als afsluiter

Sluit je ontspannen avond af en geef je handen hun welverdiende rust met onze meest luxueuze handverzorging: SENSATIONAL SILK EXPERIENCE. De intens hydraterende crème versmelt met je huid en geeft je zijdezachte handen. Nu nog de weg naar je bed vinden… good night!

Hoe ga jij voortaan relaxen na een zware werkdag?

Geef een antwoord