Maak je voeten klaar voor de lente

Het is weer die tijd van het jaar waarin je klaar bent om je pluizige pantoffels en warme laarzen in te wisselen voor sandalen en open schoenen. Met gedachten aan blootsvoets wandelen in het park of op het strand, is dit het perfecte moment om je voeten er op hun best uit te laten zien en te laten voelen voor de komende warme maanden! Hier zijn enkele producten die je daarbij kunnen helpen:

Pedicure accessoires

Goed verzorgde teennagels zijn essentieel voor iedereen die zijn voeten klaar wil maken voor het sandalenseizoen. Maak je teennagels in vorm met de KOH Crystal Nail File To Go. Vijl de nagel in een gladde, cirkelvormige beweging vanaf de zijkant naar het midden van de nagel. Vermijd een “zaag” beweging, die de nagels kan beschadigen. De nagelvijl is geschikt voor alle nageltypes en is handig om mee te nemen op reis.

Gebruik vervolgens de KOH PURIFYING CUTICLE RESPONSE om soepele nagelriemen te creëren in slechts twee minuten. De zijdezachte formule maakt de nagelriemen los van de nagelplaat en verwijdert snel en zacht overtollige dode huidcellen. Volg dit op met de KOH Nail Pusher and Cleaning Stick om voorzichtig je nagelriemen terug te duwen en schoon te maken rondom en onder je teennagels.

Eindig met de KOH Nourishing Cuticle Brush. Klik eenvoudig op het uiteinde van de pen om de emulsie in de borstel vrij te geven en borstel over de nagelriemen om de crème gelijkmatig te verdelen. Binnen enkele minuten zou de emulsie in de huid moeten worden opgenomen, waardoor zachte, soepele nagelriemen achterblijven die vrij zijn van ontstekingen.

Hydrateer je voeten

Als je klaar bent met je teennagels, is het tijd om te hydrateren. De KOH UNIQUE LIFTING FORMULA is een dikke en rijke creme die vitamine A, C en E bevat, die de huid intensief hydrateren. Breng de crème royaal aan, vooral op gebieden die gevoelig zijn voor droogheid, zoals je hielen of de bal van je voeten.

Kleurrijke touch

Denk er tot slot aan om een nieuwe laag nagellak aan te brengen om je tenen echt te laten opvallen. Je hebt immers niet al dat harde werk aan je voeten verricht om onopgemerkt te blijven! De KOH COLOURS nagellakcollectie biedt een vleugje elegantie voor elke gelegenheid met verschillende kleuren om uit te kiezen. Verrijkt met Topaas, voegen de KOH COLOURS ook een schitterende glans en hardheid toe aan de nagels.

Door deze tips en productaanbevelingen te volgen, kun je in korte tijd goed verzorgde teennagels, zachte en soepele nagelriemen en gehydrateerde, mooie voeten bereiken. Happy feet – happy you!

Geef een reactie