Life hack: zo drogen je nagels véél sneller

Elke vrouw kent het wapperen met de handen na het lakken van je nagels. En altijd ben je véél te ongeduldig, waardoor je net te vroeg je panty aantrekt, je mail beantwoordt of je haar staat te krullen. Met als gevolg: vlekken, deukjes of een totaal uitgesmeerde nagellak. Frustrerend! Gelukkig heeft KOH de ideale life hack: Dry Drops.

Wat is KOH Dry Drops?

Deze handige druppels laten je gelakte nagels snel drogen. Dry Drops is een speciale emulsie op basis van siliconen, dat het verdampingsproces versnelt. Waardoor je nagellak sneller opdroogt. De voordelen van Dry Drops:

  • De emulsie is verrijkt met aloë vera en vitamine E. Deze verzorgende ingrediënten hydrateren, verzachten en verstevigen nagels en nagelriemen.
  • De flacon zit in een luxe huls, waardoor je de Dry Drops eenvoudig en beschermd meeneemt in je tas.
  • Na een minuut kun je je handen al weer gebruiken! Dus je hoeft nooit meer te wachten. (Let wel op: de nagellak is dan nog niet stootbestendig).

Zo laat je jouw nagels sneller drogen

Na het lakken van je nagels en het aflakken met een top coat breng je per nagel één druppel Dry Drops aan. Wacht nu één minuut om er zeker van te zijn dat je nagellak stofdroog is. Je kunt nu met een gerust hart – maar wel voorzichtig – je kleding aantrekken of je make-up doen. Omdat de nagellak nog niet stootbestendig is, is het aan te raden iets langer te wachten voordat je dingen gaat doen als je haar föhnen of iets te drinken inschenken.

 

Geef een reactie