Dé inspiratie voor het perfecte Moederdag cadeau

Of ze nu je moeder, schoonmoeder, stiefmoeder, bonusmoeder, tante of zus is; ze betekent de wereld voor ons. Daarom mogen we deze vrouwen extra aanbidden op moederdag. Dé dag waarop deze vrouwen die de belangrijke moederrol vervullen, in het zonnetje worden gezet. Speciaal voor jou hebben we de meest waardevolle cadeaus op een rijtje gezet.

Set voor kwetsbare nagelriemen

Houdt ze van een verzorgde au naturel look? Of is ze meer een liefhebber van de mooiste nagellak kleuren? Voor beide voorkeuren is de wekelijkse verzorging van de nagelriemen van essentieel belang. Het verzorgen van de nagelriemen stimuleert de lengte en gezondheid van je nagels. De Essential Cuticle Care Set bevat de Nourishing Cuticle Brush Mini, een Nail Pusher & Cleaning Stick en Crystal Nail File To Go; alle musthaves voor een goede verzorging. Door de rijke emulsie van de Nourishing Cuticle Brush worden nagelriemen verzacht, gehydrateerd en worden kleine ontstekingen geremd. Met de innovatieve stick worden de randen onder de nagel in één keer schoon en met de gepolijste uiteinden zijn de kwetsbare nagelriemen veilig terug te duwen. De onslijtbare glazen vijl sluit de nagel perfect af; hiermee worden haakjes, scheuren en splijtende nagels voorkomen.

De KOH Essential Care Set is het perfecte moederdag cadeau

Crème voor de rijpere huid

Dit pronkstuk staat niet alleen prachtig op de wastafel, maar is ook hét wonderproduct voor de rijpere huid. Unique Lifting Formula beschermt de handen tegen invloeden van buitenaf die zorgen voor huidveroudering. Door de toegevoegde vitamine A, C en E en de huideigen stof ceramide vermindert het rimpels, verbetert het de elasticiteit van de huid en normaliseert het de vochthuishouding. Het resultaat: zijdezachte handen voor elke leeftijd. Verkrijgbaar in zowel 15 als 200ml. Dé musthave voor elke moeder die een extra selfcare verdient.

KOH Unique Lifting Formula als perfecte moederdag cadeau

Serum tegen broze nagels

Naarmate we ouder worden veranderd de celverdeling van ons haar, huid en nagels. Deze celverdeling vertraagd, rimpels ontstaan en onze nagels worden droger. Om de schoonheid van de nagels te behouden heeft KOH het Anti Aging Nail Serum. De ingredienten zoals als Q10 en vitamine E beschermen en versterken de nagels. Het serum vermindert de doffe en gele kleur en stimuleert nagelgroei. Zo geniet elke moeder langer van mooie nagels.

Anti Aging Nail Serum als perfect moederdag cadeau

Whitener voor elegante en subtiele glans

Heeft jouw favoriete vrouw een voorliefde voor de klassieke French Manicure? Ook daarvoor hebben we het perfecte cadeau. De Calcium Nail Whitener intensiveert de natuurlijke kleur en accentueert de natuurlijke glans, waardoor het nagelbed roze opkleurt en de nagelrand wit. Een wauw-effect gegarandeerd!

Calcium Nail Whitener als perfect moederdag cadeau

Meer tips & advies

Wil jij nog meer inspiratie voor het perfecte Moederdag cadeau? Of ben je opzoek naar het perfecte product voor jouw nagels? Stuur ons dan vooral een bericht via Facebook of Instagram. Dan voorzien wij jou graag van een persoonlijk advies.

Geef een reactie