autumn hands

Zo Trotseer je de Eerste, Frisse Herfstmaand

We moeten er nu toch echt aan geloven: het wordt herfst. Binnen gaan de kaarsjes steeds wat eerder aan, buiten vallen de eerste blaadjes van de bomen. Ook de badkamer vraagt om verandering. Benieuwd hoe je daar een autumn proof mini-spa van maakt? Lees verder.

Heerlijke handen

Dalen de temperaturen, dan wordt de huid droger. Dat komt niet alleen door het gure weer, maar ook door de verwarming die misschien al wel weer aan staat. Om droge nagels, nagelriemen en handen te voorkomen, is een lekkere, smeuïge handcrème op zijn plaats.

Daarnaast moet je weten dat er een natuurlijk hydro-lipidelaagje op onze huid zit. Door verminderde celdeling of talgproductie raakt dat steeds wat meer verstoord. En zonder dat laagje is onze huid vatbaar voor uv-straling en zelfs virussen. Dit alles kan leiden tot huidproblemen en vroegtijdige rimpelvorming.

Kortom: het is daarom extra belangrijk je handen af en toe te voorzien van wat liefde. Wist je dat de KOH Unique Lifting Formula vitamine A, C en E bevat? Een verstevigende werking den top. Je mag ‘m al masserend aanbrengen op de handen en armen. Het potje is prachtig – een feestje om te gebruiken én naar te kijken. Mocht je het fijn vinden, dan is ‘ie er ook in een mini-variant. Handig voor onderweg bijvoorbeeld.

Voor in de kastjes

Kom je uit de douche of een warm bad, dan wil je niets liever dan jezelf hullen in een grote, zachte, liefst witte handdoek. De KOH badhanddoeken zijn gemaakt bamboe extracten en zijn fluweelzacht, van luxe kwaliteit. Van hetzelfde materiaal zijn ook washandjes gemaakt.

Voor het ultieme momentje voor jezelf kun je een KOH Body Oil Sensation laten branden. Deze kaars versmelt langzaam en de warme olie kun je vervolgens gebruiken om je lichaam mee in te smeren. Ontspannend, verzorgend. Ruikt naar Japanse kersenbloesem.

Van een heerlijk verzorgende doucheschuim tot zeep voor op wasbak en scrub: KOH heeft een uitgebreid body assortiment. Mocht je ‘m nog niet kennen, kun je hier alle producten bekijken.

Om het af te maken

Sommige producten uit de mini-spa kun je ook meenemen voor onderweg. Fijn, want met name de handen hebben zo rond de oktobermaand regelmatig een extra kuurtje nodig. Neem de Essential Hand Nourisher Tube. Deze romige en luchtige crème vol met vitamines en goeds voorkomt dat je handen droog worden, ook wanneer je even wat verder van de badkamer verwijdert bent.

Heb jij weinig tijd? Dan tippen we je het Restoring Hand Mask. Die breng je aan vlak voor je gaat slapen. ‘s Nachts doen de voedende en verwennende ingrediënten hun werk. Stevige, zachte en verzorgde handen als resultaat.

Geef een reactie