Voorkom en herstel huidveroudering

Een dunne, slappe huid, pigmentvlekken… Deze tekenen van huidveroudering worden vaak niet ten harte genomen. Een voedende dagcrème is voor u vanzelfsprekend, maar vergeet ook uw handen niet.

Al vanaf het 25e levensjaar neemt de celproductie af, waardoor collagene en elastine vezels hun veerkracht verliezen. Ons natuurlijke hydro-lipidelaagje wordt zwakker. Hierdoor is de huid uiterst vatbaar voor schadelijke Uv-straling en bacteriën. Vroegtijdige rimpelvorming is hier vaak het ongewenste resultaat van.

Hand bag essential

Ook voor uw handen is het verstandig om een dag- én nachtcrème te gebruiken. Zorg dat u altijd een Essential Hand Nourisher in uw handtas heeft zitten. Deze romige en luchtige crème bestrijdt rimpels en oneffenheden door de verrijking van Blauwe Lotus extract en vitamine A, C en E. Zo kunt u onderweg of op werk uw handen beschermen tegen schadelijke invloeden van buitenaf.

Peel

Verwen uzelf wekelijks met een luxe hand peeling. De Purifying Hand Peeling zorgt voor een diepgaande reiniging en stimuleert de doorbloeding van de huid. De frisse en lichte gelstructuur zorgt voor een harmonieuze reiniging, zo wordt de natuurlijke balans van de huid hersteld.

Sleeping beauty

Er gaat niets boven een self pampering avond routine. Verzorg de huid voordat u gaat slapen met de Unique Lifting Formula. De volle en voedende crème zorgt voor een verstevigende metamorfose van de handen en armen. Breng de crème voor het slapen gaan aan met een masserende beweging op de handen en armen. Masseer altijd richting uw hart. De romige volle textuur versmelt onmiddellijk samen met de huid.

Geef een antwoord