Start de lente on-trend met de nieuwste nagellak trends

Of je nou thuis blijft of even op stap gaat voor die heerlijke take-out koffie; een manicure is nooit een verkeerd idee. En elk seizoen brengt natuurlijk de nieuwste nagellak trends met zich meer. KOH geeft jou de ins & outs over deze manicure trends.

Trend 1: Zuurstokroze

‘’Pretty in pink’’ krijgt een nieuwe dimensie deze lente. De opvallende kleur geeft een vrolijke boost aan jouw mooiste lente dagen. Ook in je kleding, lippenstift en accessoires mag je deze kleur terug laten komen. Uiteraard niet allemaal tegelijk 😉 Vind een prachtige balans in deze opvallende, vrolijke kleur door roze elementen te combineren met een fleurig jurkje of klassieke flaired jeans.

Bekijk de zuurstokroze nagellak kleur op onze webshop.

Trend 2: Alle tinten nude

De elegante nude kleuren zijn al tijden niet meer weg te denken uit het alledaagse straatbeeld. Terecht, als je het ons vraagt. Deze prachtige kleuren vormen de essentie van elegantie. En voor elke vrouw is er wel een tint te vinden. Kan je niet kiezen? Geen probleem! Deze lente is het extra trendy om verschillende nude tinten te combineren. Hieronder vind je alvast wat prachtige inspiratie.

Onze fave nude kleuren vind je op de webshop.

Kleur 1: Back To Earth
Kleur 2: Not Yet Bown

Trend 3: Ken je klassieker

Ben jij geen trendvolger maar een liefhebber van echte klassiekers? Dan is de lente van 2021 jouw favoriete seizoen. De kleuren rood en roze domineren de catwalk. En deze kleuren vind je dus ook terug in je manicure. Ga bijvoorbeeld voor vurig rood of fuchsia roze. Spring it on!

Meer tips & advies

Vergeet vooral je basisproducten niet voordat je aan de manicure begint. Denk hierbij aan een base coat, top coat en een ijzersterke nagelvijl. Heb jij vragen over het creëren van de perfecte manicure? Of wil jij een persoonlijk hand- en nageladvies ontvangen? Stuur ons dan vooral een DM op Facebook of Instagram.

Geef een antwoord