Limited! KOH Crushing Coral

In het drukke dagelijks leven heb je soms een moment nodig om te rechargen van social media, werk en stress. Speciaal voor jou lanceert KOH Cosmetics de Limited Edtion Crushing Coral. De Crushing Coral is een mix van positiviteit, energie en zelfvertrouwen in een kleur. De opvallende kleur geeft een extra power boost om elke businessmeeting, zomerborrel of festivaloutfit te crushen!

Hoe draag je de Crushing Coral?

De unieke KOH Crushing Coral is perfect te combineren met natural shades zoals taupe of beige. Wil jij gaan voor een knallende zomer look? Combineer de Crushing Coral met een turquoise outfit. Maak de fashion statement compleet met behulp van subtiele zilver- of goudkleurige sieraden. Elegance is yours!

Net als de rest van de KOH Colours is de limited edition verrijkt met de edelsteen Topaas. Dit zorgt voor een glasheldere glans en een unieke hardheid. De lak strijkt gemakkelijk over de nagel voor de ultieme kleurintensiteit.

KOH Crushing Coral wordt geleverd in een luxe foedraal. De kleur is dan ook een mooi luxe cadeau om jezelf of een vriendin mee te verwennen.

Hoe geniet je langer van de Crushing Coral?

KOH Long Lasting Base Coat
Gun jezelf de perfecte basis voor een professionele nail polish look met de KOH Long Lasting Base Coat.

KOH Super Shine Top Coat
Voorkom bladderende, brekende of beschadigde nagellak met de unieke KOH Super Shine Top Coat. De glossy lak droogt snel voor een oogverblindend eindresultaat.

 

 

Geef een reactie