Holiday Season Preppings: Zó Bereid je je voor op de Feestmaand

Familie over de vloer, diners bereiden, cadeautjes shoppen, eindejaarsdeadlines… De decembermaand ligt op de loer. En hoewel december draait om één en al gezelligheid, is het niet vreemd dat je stressniveau dan soms flink omhoog kan schieten. Goed nieuws: want je hebt nog even. Hoe je je het best voorbereid? Scroll verder.

Cadeautjes shoppen

Begin je nu al met cadeautjes shoppen, dan heeft dat zoveel fijne voordelen. Het reduceert niet alleen december-stress, maar je hebt ook nog eens veel meer keuze. Veel is nog volop op voorraad. Ook ontloop je (letterlijk) de drukte – zowel in de fysieke winkels als online. Plan een zondagmiddag, lekker in je pyjama, kopje koffie, en doe een rondje langs de digitale schappen. Loop vervolgens een rondje door het park en pluk wat mooie bladeren, takjes en bloemetjes. Wanneer je deze nu droogt, dienen ze straks als de perfecte versiering voor op je cadeaus.

Inspiratie nodig? Wij tippen je de Essential Care Set. Daarmee geef je alle musthaves voor gezonde nagels cadeau. Ook heerlijk: de Miniature Manicure Set. Een mini-nagel-spa als toevoeging aan de badkamer.

Nagels voorbereiden

Zijn je nagels in goede conditie, dan blijft de lak langer zitten. En dat wil je. Vooral tijdens de feestdagen. Las daarom in november even een nagellak-pauze in en verzorg je nagels extra goed. Dat doe je door:

Verder kun je ook vast nadenken over de vorm: wordt dan vierkant, of juist mooi rond? Met de Crystal Nail File vijl je ze in iedere gewenste vorm, zonder dat er haakjes ontstaan.

Vergeet je lichaam niet…

Het prachtige, herfstachtige, landschap is oh zo fijn om naar te kijken, maar doet het de huid flink uitdrogen. Dat komt door de combinatie van dalende temperaturen buitenshuis, maar stijgende temperaturen binnenshuis. Wil je dat voorkomen? Zorg dan voor een rijke, hydraterende crème (liefst op een opvallende plek) in de badkamer. De Unique Lifting Formula is heerlijk voor op je handen en armen. Die vermindert niet alleen rimpels, maar verbetert ook de elasticiteit van de huid door vitamine A, C en E.

En wil je het écht goed doen, zorg dan tevens voor een to go-variant in je handtas. De Essential Hand Nourisher Tube stimuleert de groei en ontwikkeling van nieuw, gezond celweefsel. Combineer je deze drie tips met elke dag voldoende water en af en toe een workout, dan weet je zeker dat niets jouw decembermaand meer in de weg staat…

Geef een reactie