Het belangrijkste goede voornemen van 2023: meer tijd voor selfcare

Bij een nieuw jaar horen nieuwe goede voornemens. Bij KOH staat er één bovenaan de prioriteitenlijst, namelijk (meer) tijd voor selfcare. Een goede verzorging van de nagels vanaf de bank of een spa feeling in jouw eigen douche. Hieronder een aantal producten waarmee je met het grootste gemak ultiem tot rust komt – zonder de deur uit te moeten.

1. Nail Bath

De nagelsalon heb je niet meer nodig voor een heerlijke, welverdiende verzorging van jouw nagels. Met de Purifying Nail Bath van KOH wanen jouw handen zich voor vijf tot tien minuten (hoe lang jij fijn vindt) in pure verwennerij. De bruisende mix van essentiële oliën en voedende extracten zijn een feestje voor de nagelriemen en de citroenolie helpt met het versterken en behouden van de gezonde kleur van jouw nagels. En de heerlijke geur van deze nail bath is ook niet onbelangrijk…

2. Body Scrub Sensation

Begin jouw at home spa onder de douche met deze Body Scrub Sensation. Deze zoutscrub is ideaal voor het verwijderen van dode huidcellen en reinigt de huid diep. Het verzorgende product bevat japanse kersenbloesem, helpt cellulitis te bestrijden en draagt bij aan een zijdezachte huid. En bij een selftan op de planning is deze scrub een ideale exfoliant.

3. Shower Foam Sensation

Wanneer je klaar bent met de hierboven genoemde body scrub, maar nog net even iets langer wilt genieten van die spa feeling, grijp dan naar de Shower Foam Sensation. Met deze schuimende douchegel met een exotische, maar tedere geursensatie waan je je meteen in een oase van rust. En dát in jouw eigen badkamer. Samen met de Body Scrub Sensation loop jij met een gereinigd, verzorgd en gehydrateerd lijf de douche uit.

4. Voor de mannen: moisturising hand balm

Voor de mannen onder ons is het minstens zo belangrijk om te denken aan een beetje zelfverzorging. Fysiek werk of niet, jouw handen krijgen zat te verduren. Daarom is een goede handbalm niet minder dan logisch – en verdiend. De KOH Moisturising Hand Balm is de perfecte optie voor in huis of in de auto. Met een mooie verpakking en – belangrijker – een intens verzorgende werking krijgen jouw handen de nodige liefde. Goed om te weten: hij trekt ontzettend snel in, dus geen gedoe met vettige handen.

Geef een reactie